Over ons

 

Vinwinevino.nl is opgericht door Inge Troost, een Nederlandse woonachtig in het zuiden van Frankrijk. In de jaren dat zij in Frankrijk woont heeft ze niet alleen de taal en de cultuur leren kennen maar ook de wijnen en het overheerlijke eten van de Franse keuken leren waarderen. Haar passie voor horeca, wijn en klantenservice hebben vooral via Wine Tasting geleid tot een succesvolle webshop voor mensen die kennis gemaakt hebben met wijnen uit de Gard. Vele Nederlanders kennen Inge dan ook van camping La Vallee Verte in La Roque-sur-Cèze.

Vinwinevino is voor Inge een opstap voor een volgende fase geweest. Haar droom was om een eigen restaurant te kunnen openen. Dat is nu gelukt en heeft Inge vorige maand L’Accent Bistrot Chic in Nîmes geopend met support van Pro Business Action.

Nu deze fase is aangebroken wordt vinwinevino.nl doorgezet als webshop van Consumedix BV, een zusterfirma van Pro Business Action. Zo zal er voortaan voor een deel vanuit Renkum geleverd gaan worden. Persoonlijk contact blijft belangrijk. Uw directe aanspreekpunt is René van der Mark. Inge blijft op de achtergrond inhoudelijk betrokken bij het voortzetten van de webshop. Vanuit haar restaurant zal zeker actief blijven met het proeven van leuke en bijzondere wijnen, die wij dan weer in de webshop gaan aanbieden.

Ontdek du Gard!

De roots van Vinwinevino liggen in Bellegarde. Dit dorp waar Inge woont ligt tussen Nîmes, bekend om zijn Romeinse monumenten en Arles, de stad waar Vincent van Gogh gewoond heeft. 
Het ligt niet ver van Montpellier, een mooie oude stad vlak bij de Middellandse Zee en le Pont du Gard. 
Verder zijn er veel prachtige kastelen te bezichtigen in de buurt, evenals eindeloze wijngaarden en lavendelvelden. Du Gard heeft ook veel stranden zoals Le Grau du Roi en La Grande Motte en pittoresque dorpjes met lokale markten in Uzès, La Roque sur Cèze en Avignon.  De Camargue is een enorm regionaal natuurpark met vele vogels en tradities. Du Gard heeft de meeste zonuren van heel Frankrijk en u vindt hier de fijnste wijnen!

© 2020 - 2023 VinWineVino | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.