Ophalen & verzenden

Wij maken gebruik van de volgende levermethoden:

  • Verzending via pakketpost
  • Ophalen bij VinWineVino in Enkhuizen (NL) of Bellegarde (FR)
     

Algemene verzendinformatie

U kunt een bestelling plaatsen bij Vinwinevino vanaf 6 flessen wijn per bestelling.
Het maximale aantal flessen per verzending is 18 flessen wijn. Indien u meer dan 18 flessen wijn wilt bestellen in 1 keer neem dan contact op via onze 
contactpagina voor informatie over de mogelijkheden. Bestelt u toch meer dan 18 flessen via onze webshop, dan worden automatisch extra verzendskosten gerekend.

De verzendkosten voor 6 flessen wijn zijn net zo hoog als voor 18 flessen en alles wat daar tussen zit. Helaas kan Vinwinevino niet spelen met het tarief. U kunt dat natuurlijk wel, door bijvoorbeeld gezamenlijk te bestellen met vrienden/familie/buren en zo de verzendkosten te verdelen!


Pakketpost

Wijn besteld? De bestellingen worden met Eurosender (FR) verzonden, mogelijk word het pakket door de DHL of DPD in Nederland aangeboden.​ Zodra uw pakket wordt verstuurd ontvangt u een track en trace nummer zodat u de bestelling online kunt volgen. 

Standaard verzendskosten (incl verpakking)VerzendskostenLevertijd
Frankrijk€ 9,952 - 5 werkdagen
EU-landen€ 29,903 - 10 werkdagen

 

Ophalen bij VinWineVino

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling op te halen in Enkhuizen (NL). Dit kan alleen wanneer ik in Nederland ben geweest om bestellingen af te geven.

Uw bestelling kunt u ook ophalen in Bellegarde of Nîmes (FR) bijvoorbeeld als u toevallig dmv vakantie in de buurt bent.

Wilt u gebruik maken van deze service? Neem dan contact met mij op via onze contactpagina voor meer informatie, data en een kortingcode welke zorgt dat u geen verzendskosten hoeft te betalen.

© 2020 - 2022 VinWineVino | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.